BemutatkozásSzervízhálózat
Szervízhálózat

Szervízhálózat

Több, mint 70 szervizpartnerrel dolgozunk együtt. Országosan többnyire márkaszervizekkel állunk kapcsolatban. Amennyiben egy szerviz nem szerződött partnere az adott márkának, előfordul, hogy a helyi illetékes szervizt bízza meg a bevizsgálással, javítással. Tehát a szervizpartnereink bizonyos esetekben helyi szervizkoordinációs feladatokat is ellátnak.

Szervizhálózatunk tagjai központunkon keresztül végezik a javításokat, ez azt jelenti, hogy Megbízóink felé „egykapus” szolgáltatást biztosítunk, a szolgáltatásért teljes felelősséget vállalva.

Szervizpartnereink alvállalkozói minőségben végzik a tevékenységüket. Szerződött partnereinken kívül még körülbelül 30 szervizzel állunk kapcsolatban alkalmi megbízásokat adva számukra. Ezen felül nagyságrendileg 40 szervizkapcsolatot tudunk még viszonylag gyorsan kialakítani, amennyiben a javítási igények száma annyira megnő, hogy a jelenlegi szervizkapacitás nem elegendő.

Jelenleg Magyarországon gyakorlatilag (nagyon kevés eltéréssel) ugyan azok a szervizpartnerek nyújtják a javító-szolgáltató tevékenységet minden Megbízó részére. A szervizek általában a nagyobb városokra koncentrálódtak, ezekben a városokban található 2-3 szerviz az adott készülék fajtára. Olyan nem létezik, hogy valamely szervizkoordinátor saját szervizhálózattal vagy olyan szervizhálózattal rendelkezik, mely kizárólag az ő részére nyújt szolgáltatást. Emiatt fordul elő, hogy egy-egy nagyvárosban egy-két szerviz minden jelentős piaci szereplő helyi partnere.

Az EXTENDED WARRANTY SERVICE Kft. (SERVICE-COOP Szövetkezet) az alvállalkozók szempontjából abban emelkedik ki a piacon, hogy immáron 25 éve folyamatos kapcsolatban van szerződött szervizeivel és zökkenőmentes, korrekt együttműködést folytat velük. Sok szereplő megfordult (és még néhány jelenleg is megtalálható) a piacon ez idő alatt melyek eltűntek, mert nem lehet hosszabb távon úgy működtetni, hogy díjszabásban, elszámolásban és a szakmai együttműködésben nem támaszt korrekt feltételeket a szervizekkel szemben. Ugyan így járnak el a márkaszervizek is, s emiatt nyugodtan el tudjuk mondani, hogy korrekt jó viszony alakult ki ezen a téren is az EXTENDED WARRANTY SERVICE Kft. és a márkaszervizek, illetve a vidéki szervizhálózat között.

Sajnos vannak kalandorok ezen a területen, ami rövid távon a Megrendelőnek előnyös lehet, de hosszabb távon rontja az ügyfél elégedettséget és előbb-utóbb megnöveli a költségeket és az üzemeltetési kockázatot is a Megrendelő oldalán.

Szervizpartnereinkkel telefonon, E-mailen és saját magunk által kifejlesztett Internet oldalon keresztül kommunikálunk. A munkalap felvétele és az alkatrészrendelés valamint a dokumentációkhoz való hozzáférés az Internet oldalunkon keresztül történik.
A bejelentések kezelésére, műszaki támogatásra, panaszügyek kezelésére központi vevőszolgálatot működtetünk.
Szervizeink első sorban nagyobb városokban találhatóak.
Megrendelői igény esetén Európa számos országában tudunk szervizszolgáltatást biztosítani.